• Gratis standardfrakt för beställningar över 1300SEK
Sweden
Hem :  Sekretesspolicy
Tack för ditt besök vår butik online.We förstår att du är orolig för integritet och vi respekterar vår customers.So läs följande policy att hur vi kan använda denna information och med vilka vi kan dela den.

Vilken information samlar vi in?

1) Vi samlar in personlig information från dig när du frivilligt lämna denna information till vår hemsida, innehåller följande information: ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedag, etc.

2) Vi samlar in personlig information när du registrerar dig för e-postmeddelanden, skapa en shoppingkonto, köpa varor, kontakta kundtjänst, eller delta i andra interaktiva funktioner med våra sidor (t.ex. konsumentopinionsundersökningar).

Hur använder vi dina personuppgifter?

1) För att ge dig bättre, kan vi kombinera den information du ger oss på nätet. Vi använder denna information för att förbättra din shoppingupplevelse.

2) De personuppgifter som vi samlar in gör att vi kan hålla dig uppdaterad på våra senaste produktlanseringar, och kommande evenemang. Det hjälper oss också att förbättra våra tjänster, innehåll och reklam. Om du inte vill vara på vår e-postlista, kan du välja bort när som helst genom att uppdatera dina inställningar.

Har vi dela din information?

Vi försäkrar att vi inte dela informationen med någon tredje part. Vi strävar efter att skydda din personliga information säkerhet. En mängd olika tekniker och säkerhetsförfaranden används för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Du bör vara försiktig med att ge ditt lösenord till andra för att skydda din personliga information vidare. Det är ditt ansvar att hålla ditt lösenord hemligt om ett lösenord används för att skydda dina konton och personuppgifter.

Hur kan du få tillgång till personuppgifter?

Vi ger dig ett antal val när det gäller vår hantering av dina personuppgifter. Om personuppgifter vår hemsida har samlats in från dig förändras eller om du vill få tillgång till, ändra eller ta bort sådan information, kommer vi gärna ge dig tillgång till, rätta eller ta bort (i den mån lagen tillåter) någon personlig information som vi har samlat om dig.

Kommentarer

Tack för att du handlat med oss. Om du har några frågor, kommentarer eller frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss.När vi ändra denna policy i ett material, kommer ett meddelande att publiceras på vår hemsida tillsammans med den uppdaterade sekretesspolicy.Sweden
Copyright © 2020 Billiga Puma Skor Rea Sverige På Nätet All Rights Reserved.Powered by www.mittorebro.se